Pergola’s en schuttingen

Hiddema Hoveniers biedt u een grote collectie houten tuinproducten aan, o.a. terrassen, pergola’s, schuttingen, vlonders etc. Alles om uw tuin net zo mooi in te richten als uw woning hebben wij de materialen om er een echte leeftuin van te maken, en bovendien van prima kwaliteit; waar u vele jaren plezier van zult hebben. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich perfect in de tuin laat integreren. Wij maken enkel gebruik van de meest duurzame houtsoorten.

Pergola’s

Een pergola is een mooie en leuke opvulling voor de tuin. Samen met u kunnen wij een geschikte pergola maken. Wij kunnen u advies geven over wat bijv. de beste kwaliteit is. Verder kunnen wij er zorg voor dragen dat de pergola wordt geplaatst in uw tuin.

Schuttingen

Schuttingen worden geleverd in diverse vormen. Met geïmpregneerde hardhouten palen. De schuttingen/panelen zijn er in vele variaties: verticaal, horizontaal, diagonaal met of zonder motieven. De panelen worden gemaakt van gewolmaniseerde en of hardhouten planken, latten of balken. Voor een dichte schutting overlappen de latten elkaar. Dit noemen ze ook gepotdekseld geplaatst. Ook kunt u schuttingen verven. Dit geeft een leuk effect aan uw tuin.

Schermen

Erfscheidingen met bijv. een sfeervol rasterscherm in hout of schermen van betongaas krijgen uw planten meer licht en ruimte. Als deze gaaselementen zijn begroeid met klimop geeft dit uw tuin een geheel ander gezicht.


Offerte aanvragen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.