Over ons

Van Hiddema Hoveniers naar Postma in hart en Hovenier!

Ergens in 2014 ben ik aan het werk gegaan bij Hiddema Hoveniers. Daarvoor heb ik bij verschillende hoveniers en grondverzetbedrijven mogen werken. 

Met veel plezier en toewijding heb ik samen met Aalderd Hiddema en de andere collega’s in de afgelopen jaren prachtige tuinen mogen realiseren.

Al snel kwam de overname van het bedrijf ter sprake. In de laatste jaren bij Hiddema Hoveniers heb ik mij steeds meer bezig gehouden met het ontwerpen van tuinen en de bijbehorende calculaties maken.

Op 1 juni 2021 vond Aalderd Hiddema het tijd om een punt te zetten achter zijn lange carrière als hovenier. En na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij Hiddema Hoveniers, heb ik het bedrijf officieel overgenomen.

Het afgelopen jaar stond bij ons soms in het teken van overleven. Het runnen van een eigen onderneming, werk in overvloed, structureel personeelstekort en daarnaast ook een jong gezin, dat heeft best veel van ons gevergd.

Naast dat het soms overleven was, hebben we ook enorm veel plezier gehad, hebben we veel kunnen leren en hebben we ook het afgelopen jaar weer prachtige tuinen mogen maken.

En dat is waar ons hart ligt! Er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat ze elke dag bezig mogen zijn met waar ze het allerliefste mee bezig zijn; buiten, werken met prachtige materialen van de natuur en mensen blij mogen maken met een mooie tuin.

Al snel kwam de wens om dit mooie bedrijf helemaal van onszelf te maken. En daar hoort een nieuwe naam, nieuw logo en nieuwe huistijl bij. En wat zijn we er trots op! Postma -in hart en- Hovenier.

En daarbij veranderd er voor al onze bestaande klanten eigenlijk helemaal niks! Dezelfde hardwerkende vakmannen, dezelfde prachtige tuinen, alleen de naam is anders.

De afgelopen tijd hebben wij achter de schermen hard gewerkt om deze nieuwe website de lucht in te krijgen. En dat is gelukt! 

Onze hele clubje vakmannen staat vol moed, zin en passie te popelen om jouw droomtuin te realiseren!

Namens Brendy, Marc, Niek, Ricardo, Rob, Robert en Tim,

Jan Postma

IN HART EN HOVENIER

Offerte aanvragen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.