Tuinontwerp

Een droomtuin begint bij een goed ontwerp! Als de handtekening voor je nieuwbouwwoning is gezet begint het uitzoeken van al je woonwensen; de nieuwe keuken en badkamer, de vloeren en het wel of niet stucen van je muren. En vaak als allerlaatste wordt pas nagedacht over de tuin. Zonde eigenlijk als je eens nagaat hoeveel tijd je in je tuin doorbrengt! Wij vinden dat de tuin het verlengde is van je woonkamer; je tweede woonkamer. Daarom vinden wij het belangrijk om samen in gesprek te gaan, al jouw wensen en ideeën te bespreken, voeg daar nog eens onze ervaring en ideeën aantoe en we komen tot een prachtig ontwerp.

Wat wil jij met je tuin? Vogels vlinders en bijen lokken, uren met vrienden borrelen onder de overkapping, genieten van een zee aan bloemen, speeltuin voor de kinderen, of gewoon een functionele tuin met niet teveel onderhoud? Wij helpen je graag met het creëren ervan!

Hoe gaat dat nou in zijn werk?

Ontwerp

Na een gesprek bij je thuis, gaan onze ontwerpers voor jou aan de slag. We ontwerpen netzo lang tot we er zelf ook dik tevreden over zijn. Ben je zelf al aan de slag gegaan op de computer of met kleurpotloden? Top, dan kunnen we meteen aan de slag met de volgende stap. 

Offerte

Als je, net als wij, ook zo enthousiast bent over het ontwerp, kunnen we aan de slag met de offerte. Daar breken wij soms best ons hoofd over. Welke materialen hebben we nodig, hoeveel vierkante meter bestrating en welke houtsoort past het beste in het budget? En dan nog kijken naar de actuele prijzen, of zoeken naar de beste leveranciers. Nadat we alles op papier hebben gezet, maken we er voor jou een mooie overzichtelijke offerte van. Deze offerte sturen we eerst even naar je op zodat je hem alvast kan doornemen. Daarna komen wij graag bij je langs om alle onderdelen van de offerte nog eens mondeling toe te lichten. Toch nog een wijziging? Geen probleem, wij passen de offerte zo voor je aan.

Akkoord!

Nadat je akkoord bent gegaan met het tuinontwerp en de offerte kunnen wij de werkzaamheden inplannen, en realiseren onze mannen voor jou die prachtige droomtuin! 

Offerte aanvragen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.