Sierbestrating

Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken is de bestrating van paden en terrassen. Bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern. De keuze van bestrating is beslissend voor het uitzicht van uw woning.

Soorten Sierbestrating

Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils. Je kan tegenwoordig kiezen uit diverse bestratings materialen zoals o.a.: trommelkassei, betontegels, basaltsplit en evt. natuursteen zijn er in talloze variëteiten. De bestrating en terrastegel moet weloverwogen worden gekozen d.w.z. in overeenstemming met de stijl van uw woning en tuin. Een houten terras is ook mogelijk. Dit terras kunt u bijvoorbeeld mooi laten aansluiten bij uw vijver. Een houten terras wordt boven de grond met smalle spleten geplaatst.

Sierbeststrating en beplanting

De beplanting in een border moet een mooi geheel vormen en op elkaar afgestemd zijn. Onontbeerlijk hiervoor is plantenkennis en die is bij Hiddema Hoveniers ruimschoots aanwezig. De uitvoering voor de aanleg van uw tuin wordt door ons vakkundig verzorgd omdat we jaarlijks op Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak beheersen wij.

Terrassen en paden; de materialen waaruit ze bestaan zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Een bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd. de hoogte blijven van wat er op tuingebied mogelijk is.

Sierbestrating voor terras

Iedereen wil een heerlijk zonovergoten terras zodat men lekker kan genieten. Het terras is het meest belangrijke stukje tuin. U brengt daar immers de meeste tijd door. Het terras is dus een tuinelement om extra eisen aan te stellen. Hiervoor gebruiken we momenteel veel betontegels van 60x60x4, grijs antraciet. Zie foto’s van betontegels.

Verhoogde bakken
Verhoogde bakken worden vaak in een tuin gebruikt. Je creëert diepte in de tuin.
Deze worden veelal gemaakt van trommelkassei 15x20x6.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.