Tuinadvies

In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan we kijken wat uw wensen zijn, daarbij kunnen wij u evt. foto’s van tuinen die door ons zijn aangelegd laten zien om u een idee te geven in welke stijl u uw tuin kunt aanleggen.

Heeft u zelf een idee hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Of weet u niet waar te beginnen? Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een tuinontwerp op maat. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Voor uw ideeën blijven wij open staan.

Advies bij tuinaanleg

Of het nu gaat om de aanleg van uw hele tuin of om een gedeelte ervan. Wij helpen u graag met het aanleggen van uw gazon, het maken van een border, het leggen van (sier-)bestrating voor uw terras of oprit of het aanleggen van vijvers. Ook voor het plaatsen van een pergola, schermen van betongaas of tuinhuis/blokhut kunt u bij ons terecht.
Natuurlijk kunt u ook deskundig advies verwachten over de beplantingsmogelijkheden. Hierbij letten op wij op het aantal zonuren, de benodigde verzorging en de vochtigheidsgraad.

Offerte tuinadvies

Met elkaar bespreken we de mogelijkheden van uw tuin en wat een tuinontwerp en offerte in houdt en welke stappen worden gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Wij zullen, nadat er een tuinontwerp en offerte is gemaakt, een vervolgafspraak met u maken. Daar wordt het tuinontwerp en de offerte met u besproken en kan de volgende stap worden genomen: het aanleggen van úw droomtuin!


Offerte aanvragen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.