Tuinaanleg

Vakmanschap is het juiste woord voor de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn professionals en wij hebben onze eigen tuinarchitect in huis. U kunt er van op aan dat er kwalitatief hoogstaande materialen worden gebruikt die op vakkundige wijze aangebracht worden. Bij vakmanschap komt het echter niet alleen aan op pure vaktechnische kennis en vaardigheden. De persoonlijke instelling van Hiddema Hoveniers speelt een niet minder voorname rol in de uiteindelijke totstandkoming van een kwalitatief hoogwaardig product en optimaal tuingenot.

Tuinaanleg met kwaliteit en aandacht

De beplanting in een border moet een mooi geheel vormen en op elkaar afgestemd zijn. Onontbeerlijk hiervoor is plantenkennis en die is bij Hiddema Hoveniers ruimschoots aanwezig. De uitvoering voor de aanleg van uw tuin wordt door ons vakkundig verzorgd omdat we jaarlijks op de hoogte blijven van wat er op tuingebied mogelijk is.

Alleen door het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw tuin kan er een goede relatie opbloeien tussen opdrachtgever en Hiddema Hoveniers. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoer heeft u te maken met één aanspreekpunt!Wij hanteren een helder stappenplan

Ontwerp

Uw wensen wat betreft vorm en stijl, gebruik, onderhoud en budget worden vertaald in een creatief tuinontwerp.Ons plan van aanpak bestaat verder uit een gedetailleerd ontwerp met daarbij een gespecificeerde offerte.

Overleg

Samen met u gaan we het plan bespreken. Waar nodig kan het ontwerp worden aangepast en de begroting worden bijgesteld om ze definitief te maken.

Uitvoering

Wanneer u uw ontwerp en offerte heeft goedgekeurd kunnen wij overgaan tot de uitvoering: het aanleggen van uw tuin en wordt uw tuin tot in de puntjes verzorgd.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een berichtje! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.